Κάντε κράτηση  

Διαμονή

Το Villa Toula είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων στο κέντρο της πόλης των Φηρών στην Σαντορίνη.

Βρίσκεται σε μία περιχή όπου η πρόσβαση στα αυτοκίνητα είναι περιορισμένη κι ως εκ τούτου δεν έχει ιδιαίτερο θόρυβο (κατά την διάρκεια της υψηλής περιόδου υπάρχει η πιθανότητα να ακουστεί κάποιος θόρυβος από μπαρ ή κλαμπ της περιοχής).

Αποτελείται από Επτά (7) Δωμάτια, όλα με ιδιωτικό λουτρό και τουαλέτα, τηλεόραση, αυτόνομο κλιματιστικό (ψύξη - θέρμανση), ψυγειάκι, τηλεόραση, βραστήρα νερού, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκονάκι με θέα στην πόλη (εκτός από ένα ΔΙΚΛΙΝΟ δωμάτιο) και Δωρεάν WiFi.

Η σύνθεση των δωματίων είναι:

  • 3 Οικονομικά Δίκλινα Δωμάτια με Ενα διπλό κρεβάτι το καθένα. Στην κατηγορία αυτή τα δωμάτια είναι λίγο μικρότερα από τα κανονικά δωμάτια (περίπου 15/17 τ.μ.)
  • 2 Δίκλινα Δωμάτια με Ενα διπλό κρεβάτι το καθένα. Στα δωμάτια αυτά μπορεί να προστεθεί και τρίτο άτομο σε αναδιπλούμενο κρεβάτι (ράντζο). 
  • 2 Δίκλινα Δωμάτια με Δύο μονά κρεβάτια

Το Villa Toula διαθέτει μία μικρή αυλή που είναι επισκέψιμη από όλους τους ενοίκους του καταλύματος.

Το γραφείο της Υποδοχής λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00  έως τις 19:00. Εκτός του ωραρίου αυτού υπάρχει σε ειδική θέση κινητό τηλέφωνο με το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

Το check in στα δωμάτια ξεκινά στις 14:00.

Το check out θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11:30.

Σε περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη φύλαξης αποσκευών, αυτές μπορούν να φυλαχθούν στο Γραφείο Υποδοχής (πάντα κατόπιν συνεννοησης).